CONCERTS FAMILIARS i AUDICIONS ESCOLARS (consultar agenda)

Convençut de la importància de fomentar l’interès per la música dels més petits i també dels adolescents, Amadeu Casas ha dissenyat diferents espectacles per difondre el gènere:

  • La Geografia del Blues
  • Els instruments : les eines del Blues.
  • “El Petit John” . Estrenat al Festival de Dixieland de Tarragona 2011 i al Festival de Jazz de Terrassa  (2011 i 2012)

Aquests espectacles es programen tant per audicions a les escoles, com per concerts familiars.

Il·lustració Amadeu Casas

 

ACTIVITATS FAMILIARS (consultar agenda)

Com a il.lustrador i músic, col.labora amb Josefina Llarguésautora dels llibres La Filomena els fogons remena i La Filomena Llaminera (Cossetània Edicions),  premis Gourmand Cookbook Awards’07 i ’12 respectivament, a les activitats de difusió dels bons hàbits alimentaris i la música entre la població infantil, mitjançant el personatge de La Filomena.

A l’activitat, Amadeu Casas ensenya a dibuixar als nens La Filomena i els aliments més saludables. Així mateix, amb l’ànim d’apropar als nens a la música, durant l’activitat, Amadeu Casas interpreta al dobro una cançó dedicada a la protagonista dels llibres, tot explicant la història i principals característiques d’aquest singular instrument. 


CONFERÈNCIES (consultar agenda)

Per tal de difondre el Blues com a estil d’importància cabdal en la música occidental dels darrers 100 anys, imparteix xerrades, generalment a biblioteques, amb il·lustracions de gravacions històriques i interpretacions en directe, abordant el tema des de diferents vessants:

  • Blues: els orígens
  • La cara negra del Rock’n Roll
  • La guitarra de Blues

TALLERS i MASTER CLASS (consultar agenda)

Dins del marc de festivals o d’escoles  dirigeix tallers i imparteix Master Class de guitarra i dobro, donant a conèixer algunes de les característiques de l’estil.